Családi játszóterek

Új Generációs Kerti Játékok
Speciális kerti játék
Játszótéri homokozók
Kerti kiülő
Tengerparti pihenőszék
Azonnal elvihető
Kutyaházak
Nyereményjáték Ajánlatkérés
Kapcsolat
Tippek
Hírlevél

Vásárlói vélemények

"Tisztelt Tibor!

Ezúton szeretném megköszönni Önnek és kedves társainak a rajzpályázaton nyújtottteljesítményem méltányolását, melynek eredményeképpen egy csodálatos cicaházatnyertem. A mellékelt csomagért (Mikulás csomag) is külön köszönettel tartozom melyben engem részesítettek.

Köszönettel: Kirják Bence
Kecskemét."
"Kedves Tibor!

Nagyon köszönjük a gyönyörű játszóteret és a hintaágyat. Csodájára járnak a szomszéd házakból is. A házbeliek tartottak egy kis köszöntőt nekem, hogy ezek a szépségek itt állnak a kertben. Pedig hát a köszönet nem nekem jár...

Köszönjük a korrekt lebonyolítást, a gyors és szemet gyönyörködtető kivitelezést, a pénztárcabarát árakat.

Köszönettel:
Naszályné Adél"
Hogyan játszik a gyermeked 1-3 éves kora között?

Ebben a csodálatos időszakban egész sor tárgyi cselekvés rögzül. Cselekvése egy részét csak felnőttek segítségével, másik részét már önállóan tudja végezni. Az első év végén a tárgyakat a hüvelyk- és mutatóujja közé fogja, mintegy csipeszként használva ujjait. A második évben önállóan jár. A harmadik évben az alapvető mozgási funkciók, mint a járás, a futás egyre jobban tökéletesednek és koordinálódnak. A járás tökéletesedésével egyre nagyobb területeket "hódít" meg. Előtérbe kerül a természetes és mesterséges anyagok megismerése, így a játszótéri homokozó remek kikapcsolódást jelent.

kerti játék játszótér | Hogyan játszik a gyermeked 1-3 éves kora között?

A korszak két fő sajátossága, a felfedezés és próbálkozás

1. A felfedezés során összefüggéseket keres, ily módon megismeri és megérti környezetét

2. A próbálkozás lényege, hogy a gyermek kipuhatolja, mi az amit meg tud tenni, mire képes

Minél több kerti játéka van a gyermeknek az első éveiben, annál érdeklődőbb lesz a későbbiekben. Viszont a túlzott játékmennyiség sem helyes mert később akadálya lehet a társaival történő kapcsolat kialakításában.

A három éves gyermek kerti játékai építő jellegűek, túlnyomórészt utánzáson alapulnak, a utánzás segítségével jobban megérti a világot. Gyakran igényli hasonló korú társak társaságát, de a játék szituációban még nehezen boldogul. A dacreakció is sajátossága ennek a korszaknak, a gyermek viselkedése olyan, mintha függetlenedni akarna, de valójában nem ez történik. Szorosan kötődik a felnőttekhez kívánja közelségüket. Nem független akar lenni, hanem önálló. A közös játékra való hajlam inkább idősebb gyermekek felé irányul a játszótéren.weboldal készítés: dimension webstudio | Adatvédelem | ÁSZF


A jelen weblap böngészésével a felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy a weblap üzemeltetőjének, a Jó a Kertben Kft-nek a szellemi termékét képező tartalmakat olvassa és kizárólag saját személyes információ szerzésére használja fel. A weblap üzemeltetője mint jogtulajdonos nem járul hozzá e közzétett tartalmak üzleti célú felhasználásához, és annak változatlan, vagy nagymértékben hasonló módon történő átvételéhez vagy felhasználásához.

A jelen feltételek tudomásulvételével a felhasználó egyúttal aláveti magát a magyar szerzői jog és a weblap üzemeltető cég székhelye szerint hatáskörrel rendelkező magyar bíróság illetékességének is.

Amennyiben weblapunk tartalmát harmadik személynek a honlapján bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, másolt oldalként 300 EURO összegű kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak. Másolt oldalnak minősül az is, ha az átvétel legalább a teljes oldal tartalom 20%-ánál nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezetten átvett szövegünket. Az átvétellel a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást.

Tájékozatjuk az érdeklődőket, hogy bizonyításhoz közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokirat, és amelynek költségét a kötbérrel együtt jogtalan felhasználóra hárítjuk.

©2012. Jó a Kertben Kft tulajdonos